Djaloshi emigrant i cili me shishe plastike ti lidhura me vete kaloi pertej kufirit Spanjë-Maroko

Një djalë emigrant me shishe plastike të lidhura me vete mbërriti në enklavën spanjolle të Ceuta pasi notoi përtej kufirit Spanjë-Marok.
Pamjet treguan ushtarët duke folur me djalin dukshëm të shqetësuar përpara se ai te arinte te bregu.

Rreth dy të tretat e 8,000 emigrantëve që arritën në enklavë – dhe për të cilët autoritetet spanjolle thanë se përfshinin fëmijë të pashoqëruar deri në moshën shtatë vjeç – janë dëbuar, tha ministria e brendshme në Madrid.