Alfred Cako: Jeta filloi tek Mali Tomorit dhe kijameti do të ndodh aty. Ja kur!

Konspiracionisti më i njohur shqiptar ishte mysafir në emisionin Kojshia Show, për të diskutuar lidhur mbi fenomenin e Malit të Tomorit.

Ai tha se tek Tomori thuhet se ka filluar jeta dhe njerëzimi dhe se kijameti do të ndodh aty.

Ja kur do ndodh kijameti sipas Cakos.

Ndiqeni minuten e 24 të emisionit.

Shiko videon: