A e dini qe trupat e FSK-se nuk guxojne te shkojne ne veri te Kosoves! Arsyeja e kesaj eshte Hashim Thaçi. Ja per çfare marreveshje te turpshme behet fjale

Kryeministrit te vendit z Albin Kurti sapo i kishte ardhur nje kerkese jo e zakonshme nga ana e Bashki mit Evropian. Atij i kerkohej qe mos te dergonte poI,icine ne veri te Kosoves per te mbledhur faturat e rrymes nga qytetaret e veriut. Ai e zbuloi nje gje shume te rralle, vlen të thek,sohet se kryeministri i Kosovës,

Albin Kurti e dërgoi në Pjrokuro,ri marrëveshjen e ish-presidentit Hashim Thaçi me NA TO-në, të cilën e kishte bërë gjatë kohës sa ishte në krye të Qeverisë.Sipas kësaj marrë,veshje, FSK nuk lejohet të shk,ojë në veri pa lej,en paraprake të NA TO-s dhe misionit të saj KF OR. E këtë, Kurti e cilësoi si akt të “tra dhët,jisë kombëtare.