Shqipëria Në BE: Holanda Ndyshon Totalisht Kurs, Gjithçka Gati Brenda…

Edhe pse disa vite më parë ai kundërshtoi me zë të lartë hapjen e negociatave, Rutte tani po lobon me vendet e tjera PRO integrimit të Shqipërisë në BE, shkruan prestigjiozja holandeze “De Telegraaf”.

Qeveria holandeze dhe partitë e koalicionit janë pro hapjes së negociatave me Shqipërinë brenda muajit qershor të këtij viti. Gjithashtu Mark Rutte shpreh vlerësim maksimal për reformat e Qeverisë Shqiptare dhe punën e kryeministrit Edi Rama.