Ish qeni i policisë ‘qan’ pasi u ribashkua pas disa vitesh me ruajtësin e tij (video)

Një qen i policisë në pension u emocionua shumë kur u ribashkua me mbajtësin e tij të vjetër.

Wangwang punoi si një qen nuhatës në pikat e kontrollit të sigurisë në qarkun Xichuan në provincën Henan, në Kinën qendrore. Bariu gjerman tetë vjeçar u birësua pasi doli në pension në qershor 2019.

Kjo lëvizje do të thoshte që Wangwang dhe mbajtësi i tij ishin ndarë pas viteve të punës së bashku. Muajin e kaluar, administruesi i policisë vendosi të bënte një vizitë të befasishme tek shoku i tij ndërsa po patrullonte në një lagje afër shtëpisë së Wangwang.

Në një video të shpërndarë në llogarinë Douyin të Policisë Xichuan – versioni kinez i TikTok – oficeri i policisë mund të shihet duke thirrur Wangwang nga jashtë shtëpisë së tij.

Duke kuptuar qartë se kush është, qeni i emocionuar nxiton nga dera e përparme dhe në krahët e tij. Ndërsa fërkohej me këmbët e oficerit të policisë, Wangwang duket se lëshon një britmë të vogël.

Burimi:themirror Përktheu dhe përshtati:JOQ ALBANIA