Tentoi të fotokopjojë 50 euro – e nisi për shaka por rezultati e la pa fjalë

Një burrë në YouTube bëri një eksperiment për të parë se çfarë do të ndodhte nëse do të përpiqej të fotokopjonte para në një fotokopje të zakonshme.
Ai përdori një kartëmonedhe prej 50 eurosh, dhe rezultatet e befasuan atë dhe shokët e tij, transmeton Reporteri.net.

Përkatësisht, pas përpjekjes së parë për kopjim, fotokopja e vetë shënimit kishte linja të bardha përgjatë gjithë gjatësisë së saj.
Pastaj vendosi të provojë të shtojë një objekt tjetër kopje për të parë se çfarë do të ndodhte.

Në përpjekjen e tretë, suksesi i tij ishte i pamohueshëm, çka mund ta shihni edhe në videon në vazhdim./Reporteri.net