Ky është Bruce Lee i Kosovës, ka shkathtësi të pabesueshme

Kadri Binaku nga Koshtova e Mitrovicës, gjithë jetën është munduar të duket sikur Bruce Lee.
Binaku nuk i ka ndalur asnjëherë stërvitjet dhe i ka përvetësuar aq mirë pajisjet e arteve marciale sa që nuk ka frikë nga lëndimet.
Por atij i ka mbet merak që nuk ka mundur t’i tregoj aftësitë një publiku më të gjerë.