I fërkoni këmbët me sodë buke, rezultatet do t’ju lenë pa fjalë

3 lugë sodë buke dhe ujë është një përzierje e shkëlqyer për relaksuar këmbët tuaja. Për rezultate më të mira, masazhoni këmbët derisa janë në përzierje. Një tjetër mundësi është të vendosni sodë buke në banjën tuaj në mënyrë që i gjithë trupi juaj të relaksohet dhe të mbushet me energji. Një përzierje e sodës së bukës dhe ujit mund të ndalojë aromat e padëshiruara dhe djersën. Kjo përzierje do të ruajë thatësinë e sqetullave, ashtu siç bën deodoranti.

3 tablespoons baking soda and water is a great blend to relax your feet. For best results, massage the feet while they are in the mixture. Another option is to put baking soda in your bathroom so that your whole body relaxes and is filled with energy. A mixture of baking soda and water can stop unwanted odors and sweat. This mixture will preserve the dryness of the armpits, as the deodorant does