Kush ia la 500 euro bakshish? Frizeri i VIP-ve tregon emrin e personit

Kush ia la 500 euro bakshish? Frizeri i VIP-ve tregon emrin e personit.

Rizza Hair Salon ka qenë i ftuar i kësaj jave në intervistë për Gazetën NewBorn.

Ai ka folur për bakshishe, për bashkëpunime me VIP-at jetën e tij dhe për një s kandal me një ministër kosovar.

Poashtu Rizza ka treguar edhe personin që ia ka lën 500 euro baksish.

Shiko këtu videon