Hashim Thaçi e Isa Mustafa ia lanë Asociacionin si ‘KopiI’ para dere Albinit

Lëvizja Vetëvendosje në krye me Albin Kurtin për disa vite me radhë ishin zëri kundërshtues i ish-pushtetarëve.Kjo vazhdoi për disa vite me radhë, deri në momentin kur ata përfundimisht u larguan nga pushteti dhe Kurti fitoi dy palë zgjedhje me partinë e tij. Analisti nga Amerika, Binak Maxharraj në një prononcim për gazetën “Bota sot” ka kujtuar kohën kur Lëvizja Vetëvendosje në krye me Albin Kurtin, protestuan dhe e mbrojtën vendin nga disa kauza të rrezikshme të udhëheqësve të atëhershëm.Lëvizja Vetëvendosje në krye me Albin Kurtin për disa vite me radhë ishin zëri kundërshtues i ish-pushtetarëve.Kjo vazhdoi për disa vite me radhë, deri në momentin kur ata përfundimisht u larguan nga pushteti dhe Kurti fitoi dy palë zgjedhje me partinë e tij.

Analisti nga Amerika, Binak Maxharraj në një prononcim për gazetën “Bota sot” ka kujtuar kohën kur Lëvizja Vetëvendosje në krye me Albin Kurtin, protestuan dhe e mbrojtën vendin nga disa kauza të rr ezikshme të udhëheqësve të atëhershëm.

Ai këtë e ndërlidhi me çështjen e Asociacionit të komunave me shumicë serbe, ku tani i ka mbetur barrë kryeministrit Kurti.