Aftësia e veçantë e 51 vjeçarit nga Vitia, gjen burimin e ujit me dy tela (VIDEO)

Të shpeshta janë vizitat e tij pranë puseve.
Kjo për shkak se Sherif Doberjanca nga komuna e Vitisë, ka një energji natyrore për ta bërë zbulimin dhe gjetur vendin adekuat se ku duhet të hapet pusi.

Për emisionin “Natë Vere” në T7, ai thotë se këtë dhunti e kishte kuptuar që në vitet e para luftës.
Po ashtu 51 vjeçari për “Natë Vere” thotë se deri më sot ka bërë hapjen e mijëra puseve, duke mos dështuar në asnjë prej tyre.