Unë jam Komandante supreme, Për ti përdorur ɑrmët e kemi Bashkim Jasharin

Presidentja e vendit, Vjosa Osmani, këtë të enjte ka qenë për vizitë në F orcën e U shtrisë së Kosovës, ku është pritur në takim edhe nga K omandanti Bashkim Jashari.

Ajo, në një konferencë për media, i ka falënderuar ushtarët dhe k omandën për punën dhe kontributin e tyre që janë duke e dhënë teksa u pyet se a di të përdor a rmët.

Osmani tha se si K omandante S upreme ka kompetenca të qarta për përcaktimin e politikave të m brojtjes së Republikës së Kosovës.

“Siç e dini Komandantja Supreme apo presidentja e vendit në këtë rast ka kompetenca të qarta kushtetuese sa i përket përcaktimit të politikave të mbrojtjes së politikave të Republikës së Kosovës.

“Për të përdorur a rmët e kemi ushtrinë tonë”, tha Osmani duke drejtuar dorën kah K omandanti i FSK-së, Bashkim Jashari.