Mihrije Braha pa pikë problemi mjelë dhinë ‘live’ në emision (VIDEO)

Mihrije Braha dhe Naim Abazi ishin të ftuar në emisionin “Ministria e Shyhretit”, ku përveç muzikës, çifti u argëtuan dhe me skenat që aktorët iu ofruan, shkruan GazetaBlic.
E madje në një moment njëri nga aktorët i sjell Mihrije Brahës një dhi, të cilën asaj iu desh ta m jelte.

Dhe në fakt ashtu veproi, pa pikë pr oblemi këngëtarja mjeli dhinë live në emision.
Përveç, dhijës Mihrije Braha dhe Naim Abazi gjithashtu ‘hasën’ dhe me një z og, të cilin e “rr ahën”.

Ndiqeni nga minuta 01:00:00