Mediat sllovene: A ishte Ganiu (vëllau i Hashim Thaçit) bashkëpunëtor i Serbisë? (Dokument)

Para ca vitesh Ramush Haradinaj në Francë iu nënshtrua presionit për koalicion me PDK-në! Ai është intervistuar nga hetues të Gjykatës speciale. Dalin në shesh fakte të pa thëna më parë për arrestimin e Ramush Haradinajt nga Francë me kërkesë të Serbisë, një fletarrest i saj i ëshuar vite më parë.

Prapaskenat, përkatësisht faktet janë ato që tregojnë se Ramush Haradinaj u ar res tua nga Franca pas një telefonate që ju bë inteligjencës franceze nga zyra e Presidentit Thaçi.

Po ashtu mediat sllovene duke botuar një dokument anglisht sjellin prova se motivi i ar rest imit të Haradinajt ishte të ushtrohej presion nga Thaçi dhe Veseli, që ai të të hynte në koalicion me PDK-në. Në vijim po sjellim disa pjesë nga dokumenti i publikuar anglisht nga mediat sllovene.