Ushtari i UÇK’së këndonte: “Ani moj Shqipni mos thuj marova” në front përballë ushtrisë serbe

Ushtria Çlirimtare e Kosovës është institucioni i vetëm politiko-ushtarak i formuar nga populli shqiptar që me lu’ftën e saj të drejtë e të pastër përfundimisht jetësoi kauzën dhe angazhimin kombëtar të të gjitha brezave dhe lëvizjeve kombëtare që kishin për qëllim çlirimin, lirinë dhe pavarësinë e Kosovës nga Serbia.

Lu’ftëtarët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës të grumbulluar nga të gjitha viset shqiptare, kishin një qëllim të vetëm: Të luf’tonin deri në vetëflijim për çlirimin e plotë të Kosovës nga Serbia.
Kjo video paraqet më së miri atdhedashurinë e çdo ushtari të UÇK’së për Kosovën dhe Shqipërinë.