Përgjimet- “Një vajzë e famshme nga Kosova u pagua 20 mijë euro në muaj nga një biznesmen i Shqipërisë”

Gazetari Spartak Koka ka zbuluar se dy vajza shqiptare të cilat i përkasin botës së televizionit ushtrojnë prostitucion në Dubai. Njëra nga këto vajza është nga Kosova dhe e njëjta kryen shërbime sek**uale për një shumë parash.

“Është një vajzë ka Kosova. Kreu i një grupi kriminal në Shqipëri I ka thënë kësaj vajzës për shërbime seksuale, ti do të shkosh vetëm me mua, për një vit. Dhe unë çdo muaj do të jap 20 mijë euro dhe ti mos të shkosh me asnjë tjetër”, shtoi ai.

Ndërkaq, sipas Kokës në përgjimet e një prej pjestarëve të botës kriminale në Shqipëri ka rezultuar se një prej vajzave të njohura të televizionit shqiptar i është ofruar 70 mijë dollarë që ajo të shkonte dhe ta shoqëronte dhe përkundrejt raporteve seksuale.

“Një vajzë, në një përgjim parandalues. Një nga pjesëtarët e botës kriminale në Shqipëri, që jeton në Dubai, i ofron një vajze të njohur në botën e televizionit 70 mijë dollarë që ajo të shkonte dhe ta shoqëronte dhe përkundrejt raporteve seksuale.

Ajo pranon dhe merr 70 mijë dollarë. Në këtë rast, ku vajza kishte një punë në Shqipëri dhe kishte të ardhura të mjaftueshme për ta përballuar jetën këtu, zgjedh për të shkuar në Dubai për 70 mijë dollarë”, u shpreh Spartak Koka.