LAJM EKSKLUZIV/ Albin Kurti shpalos per here te pare nje gje madheshtore qe ka bere Hashim Thaci per te

Kryeministri i tanishëm i Republikës së Kosovës në vitin 2002 kishte dhënë një intervis,të për gazetarin Blendi Fevziu, në emisionin Opinion të TV Klan.Ai aty kishte kritikuar Presidentin tash,më të ndjerë z. Ibrahim Rugova dhe kishte treguar se pas daljes nga burdu ishte vizituar nga Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës z. Hashim Thaçi dhe krye,sia e PDK-së. Ai kishte treguar se nga Lidhja Demokratike e Kosovës ishte vetëm një anëtar i saj por jo edhe Kryetari dhe Kr,yesia e LDK-së.

Kryeministri Kurti në këtë inter,vistë kishte thënë se “Në 1992 kishin votuar të gjithë shqipt,arët për z. Rugova, por në zgjedhjet e fundit kanë votuar vetëm 30 përqind nga i gjithë trupi elek,toral”.Albin Kurti sa ishte i bur goj,sur në Beograd, Hashim Thaçi kërkonte lirimin e tij dhe kishte lobu,ar tek ndërkombëtarët për lirimin e tij.