“Jeni pasuruar pas Iufte, parti e UDB-ashëve, djali yt vozitë kerr 100 mijë euro”

Veteranë të shumtë të UÇK-së sot kanë p rotestuar para Kuvendit të Kosovës duke kundërshtuar Projektligjin për pagën minimale, ku këta të fundit nuk janë përfshirë në të pasi që Kryeministri Albin Kurti ka thë se njëherë do të bëhet verifiki i tyre pastaj të përfshihen në ligj, shkruan Republika Online.

Reagime të shumta ka pasur sot rreth p roteste, ku shumë ish-ushtarë kanë dalur kunër të cilët po shprehen se ka numër te rritur të veteranëve si dhe po quhet si p rotestë politike, një reagim ka bërë edhe ish ushtari Dardan Krasniqi, i cili tha se shumë nga fëmijë të Komandanteve vozisin vetura luksoze.

Në emiosion Info 10 në Kanal 10 ishin te ftuar Enver Hajdari dhe ish pjesëtari i UÇK-së dhe anëtari i Lëvizjes Vetëvendosje Dardan Krasniqi, ku kishte një përpIasje verbale në mes tyre rreth kushteve të rënda te ish-pjestarëve të UÇK-së, t cilët janë lënë në harresë nga ish komandantet e tyre, ku Dardan Krasniqi ju drejtua me pytje direkte Enver Hajdari, cilin djalë dëshmori e njeh ti edhe unë e qytetarët e njohin që vozit kerr 100 000 euro?, a unë ti njohë 100 djem të Komandantave që vozisin kerre të 100 000 eurove, duke filluar nga Mergim Lushtaku e plotë tjerë, është shprehur Dardan Krasniqi, shkruan Republika Online.