I doli pucrra në ballë, nuk mundi të zhbllokonte Iphone X me fytyrë (FOTO)

Një djalë i ri nga Ilionis bëri një kërkesë interesante në lokalin e Apple, pasi për 24 orë nuk kishte çasje në telefonin e tij Iphone X.

Problemet filluar kur ai u zgjua në mëngjes dhe pa në ballë një pu`çërr të madhe, e cila nuk e lejonte të zhbllokojë telefonin.

I riu kishte bërë mundësinë e heqjes së çelësit në telefon me anë të fytyrës, por kjo pu`çërr i shkaktoi shumë telashe.

“Kam provuar gjithçka, e grimova me kozmetikën e motrës sime, i vura fashë, por nuk funksionoi.

Madje, unë jam duke pritur edhe një telefonatë për një ofertë punë.

Kjo është e papranueshme.

Nëse do të dija se ka këso telashe, do të blija një Nokia 3310”, ka thënë ai.

Apple ka thënë se ka testuar aq shumë telefonat, por për një pu`çërr nuk u ka shkuar mendja.