Gjenerali Amerikan: Zemra ime do t’i takojë çdo herë Kosovës, është shtëpia ime e dytë

Timothy Orr, ai kishte qënë me 8 maj të vitit 2021 në Kosovë, se bashku me një delegacion prej 50 anëtarësh.Në kohën sa kishte qëndruar në Kosovë, ai kishte thënë se në partneritetin me Forcën e Sigurisë së Kosovës (FSK) kishte ecur shumë përpara,Orr partneritetin më Kosovën e konsideronte si më të mirin nga 77 partneritetet e Iowas në të gjithë botën, trasnemton FishMedia.info.

Ai doli me një deklaratë shumë dashamirëse për vendin tonë ku tha se zemra tij do t’i takonte çdo herë Kosovës dhe së ajo ishte shtëpia tij e dytë‘Zemra ime do t’i takojë çdo herë Kosovës. Kjo është shtëpia ime e dytë’, ishte shprehur Orr.