Kryeministri kroat i dergoi nje porosi te fuqishme dhe te qarte serbise – Po “dridhet” Vuçiq

Kroacia e feston si një nga dit,ët më të ndrituar të historisë së saj të re për të rikthyer sovran,itetin mbi te rritorin e shtetit ,pjesë të së cilit ishin mbajtur të o kupu,ara nga o kupa,torë serb.Me këtë rast të shënimit të ak sij,onit “Oluja” kryeministri kroat ka dhënë një porosi të qartë për Serbinë.

“Ishtë një mundësi për të kujtuar ditën e krenar,isë dhe fitores, por edhe një shprehje e mirënjohjes së përhershme për të gjithë ata që dha në je,tën për ta bërë Kroacinë krenare,” ka thënë kryeministri i Kroacisë.Ai tha se Kroacia kishte arritur të krijojë një for,cë ush tara,ke të respektuar e cila mundi po,liti kat kh,rij,minaIe të re gji,mit të Millosheviqit.