Arkeologu polak dridhi gjithë botën me këtë sekret: Ja pse Evropa nuk e pranon Shqipërinë në BE

Një arkeolog polak me emrin Pjoter Dicek, një nga më të mirët e Europës, thotë: Në studimet e shumë Albanologëve Europianë e Amerikanë del se Gjuha Shqipe është ndër më të vjetrat në botë dhe më e vjetra e Europës.

Populli shqiptar është diku tek 20 milionë banorë në gjithë botën, dhe kjo nuk mund të pranohet kurrë nga BE.

Në qoftë se Shqipëria hyn në BE, ka të drejtë të kërkojë dëmshpërblim mbi 50 miliardë euro nga të gjitha shtetet që e kanë dëmtuar dhe këtë SHBA e di, gjithashtu dhe motivi që e futi në NATO.

Në qoftë se Shqipëria hyn në BE, shumë shtete jo vetëm duhet të ndërrojnë historinë, por do fillojnë të copëtohen.

Duke patur popullsinë në moshë më të re në Europë 35-42 vjeç dhe krahun e punës së lirë, në një kohë 20 vjet gati 50% e gjithë industrisë Europiane transferohet në Shqipëri duke rezikuar vetë punën dhe si rrjedhojë do të ketë tensione në BE.

KonkIuzioni: me hyrjen e Shqipërisè nè BE bien historitë e gënjeshtërta, ndërron popuIIsia në 20 miIionë, bien shtete faIIco dhe detyrimisht rrezikohet BE, këto janè motivet.

Kush është Pjoter Dicek?

Shënim:

Presidentit shqiptarë i takon nderi ta ftojë arkeologun e shquar Pjoter Dicek për një vizitë në vendin tonë dhe ta dekorojë me medaljen më të lartë “Nderi i Kombit”, për të katër të vërtetat e shenjtëruara që ia ka thënë Evropës troç.