”Albin Kurti nuk e do Kosovën, ai e do historinë më shumë se sa Kosovën”

Albin Kurti ky njeri do të vinte në Shqipëri dhe do e harronte Kosovën me të gjitha problemet që ka.
këtë e kam ditur, edhe për partinë politike edhe si do të ndërhyjë, që Kosovën e ka vetëm si trampolinë.
Se ai nuk e do Kosovën, nuk e do, ai do dicka më shumë, ai e do historinë më shumë se sa Kosovën”, ka thënë Haxhiu në Euronews.