24 Vite Pa Fatmir Haklajn-Motra e Tij Ka Një Mesazh Për Sali Berishën

Filmim i rrallë i Fatmir Haklajt, në sofrën e dasmës duke zbrazur në ajër k.arikatorin.Zylfie dhe Aishe Haklaj në emër të familjes Haklaj i janë përgjigjur me e-mail disa pyetjeve të Top Channel në lidhje me deklaratat më të fundit të Sali Berishës për rolin e Haklajve në vr as jen e Azem Hajdarit.

Për herë të parë pas gati 20 vitesh Sali Berisha në një intervistë televizive përmend familjen Haklaj.Sipas jush përse tani kjo përmendje dhe një lum me a.kuza duke e quajtur Fatmirin dhe ata që vr an ë Azem Hajdarin ishin një bandë te rr o.riste.?Sali Berisha duke pare lakun që po i ngus htohet dhe duke tent uar te kaloje lumin pa u la gur për kri met qe ai ka bere, përpiqet të çfaj ësohet duke ua adresuar të tjerëve k ri met mo nst ruoze të tij. Ai do pergjigjet.