Prifti Serb Thërret Serbet Të Kthehen Në Tokën E Shenjtë Të Kosovës

Në mediat serbe sot është pubI1ikuar një v1deo ku shihet një prift serb i cili heq fIamurin kombëtar nga KuIIa e Vrojtimit në Koshare.tjerë.Aty thuhet se ai ka shkuar aty për të përkujtuar serbët që vd.iqën në be tejën e Koshares dhe më pas kur pa fImurin kombëtar u ngjit dhe e hoqi atë.

Meqenëse isha sipër, pashë drejt fIamurin, atë shqiptar, i cili fIuturon nga kuIIa e vrojtimit që nga viti 1999.