Perzieni disa lëkura portokalli dhe pak uthull , zonjat e shtëpisë do te shpetojne nga ky problem

Uthull Me Lëkura Portokalli, Solucioni Më i Mirë Pastrues i Shtëpisë. Për përgatitjen e këtij solucioni natyral pastrimi ju nevojiten:

Një kavanoz mesatar,
Lëkurat e dy portokalleve,
Uthull e bardhë.

Përgatitja: Futini lëkurat e portokallit në kavanoz në formë rrethore dhe më pas mbusheni kavanozin me uthull molle. Mbylleni mirë me kapak dhe lëreni mënjanë në një vend të freskët e të errët për dy javë.

Vinegar With Orange Peel, The Best Home Cleaning Solution. To prepare this natural cleansing solution you need:

An average jar,
The skins of two oranges,
White vinegar.

Preparation: Insert the orange peels into the jar in a circular shape and then fill the jar with apple cider vinegar. Cover tightly with a lid and set aside in a cool, dark place for two weeks.