Momenti siç nuk e patë: Veterani i luftës rrëzohet për toke (Video)

Nje veteran i luftës, është parë i rrëzuar për toke, teksa po protestojnë para ndërtesës së Kuvendit të Kosovës.

Kjo duket të jetë pasojë e gazit lotsjellës që është përdorur në protestën e veteranëve.

Sipas pamjeve të drejtpërdrejta nga protesta, shihet se më pas aty vrapojnë protestues të tjerë dhe policia.
Ja disa pamje nga ky moment.