Ndodh edhe kjo! Mërgimtari e “regjistron” Ferrarin e tij me fjalën gërrnaç

Syla fjalën “gërrnaq” e përdori për një pjesë të diasporës, që kuptimi i fjalës sipas tij është për atë pjesë të diasporës, që jetojnë në mes të Kosovës, Zvicrës dhe Gjermanisë

Ka pasur shumë persona nga diaspora që e kanë marrë për të keq këtë fjali, duket mos e ditur se për kë saktësisht është bërë ky cilësim.Mirëpo ka pasur edhe prej atyre që e kanë marrë me sportivitet, ku edhe kanë shfaqur kreativitetin e tyre.