A ju kujtohet Polici i cili e ndaloi Vuçiqin që të mos shkelë në Drenicë, ja ku punon ai

A ju kujtohet Polici i cili e ndaloi Vuçiqin që të mos shkelë në Drenicë, ja ku punon ai.Në kohën kur Presidenti serb Aleksandar Vuçiq, pavarësisht ndalesës nga kryeministri Ramush Haradinaj, ishte ndaluar dhe u kthyer mbrapsht nga Policia e Kosovës.

Ka qenë zyrtari i Policisë, Vllaznim Surdulli nga Gjilani, ai i cili ishte ballafaquar me presidentin serb. Pavarësisht debatit që Vuçiq pati me Surdullin, ky i fundit nuk kishte lëshuar pe dhe kishte zbatuar vendimin të cilin ia kishin dhënë eprorët e tij.

Vllaznim Surdulli, tani vazhdon punen si epror ne Policinë e Kosovës ne rajonin e Gjilanit.