“Zemrën bre ia honksha Albinit“ shumë bre e du!

Vendimi i Qeverisë për rritje të rrymës duket se ka gjetur mirëkuptim te disa prej qytetarëve. Një person ka thënë se rryma është dashur të shtrenjtohet më shumë, duke shtuar se e do shumë kryeministrin e Kosovës, Albin Kurtin.

Ai ka thënë se është bërë shumë mirë kur është pyetur për vendimin për shtrenjtim të rrymës.

“Pak e ka shtrejtu, duhet ma shumë. Po kqyrin mu nxjerr. S’ka aty. Shumë e respektoj dhe e du Kurtin shumë që i ka shti në b urg.

E arsyeshme, e paarsyeshme. Pak ka shti në b urg se kanë vjedh që 20 vjet. O ja hongsha z emrën”, ka thënë ai.