Suzana Gërvalla: Jusufi e ka qitë tri herë prej shtëpisë Ibrahim Kelmendin, ishte spiun

Bashkëshortja e H eroit Jusuf Gërvalla kishte dhënë një intervistë për “Oral History Kosovo” ku kishte a kuzuar r ëndë Ibrahim Kelmendin. Ajo madje e kishte quajtur edhe s piun të rr ezikshëm atë.

“Jusufi me Ibrahim Kelmendin s’ka mujtë kurrë, tri herë e ka qitë prej shpisë, Ibrahimi ishte s piun kështu, ishte shumë i rr ezikshëm dhe e dishin të gjithë se çka punon ai.

Sot e atë ditë ashtu ka mbetë. Edhe ne të gjitha dyshimet i kemi te ai për të gjitha këto që kanë ndodhur”, shtoi Suzana Gërvalla.