Ky është plaku shqiptar që e kishte të dashur Cecën, ai tregon shumë gjëra që ka përjetuar me të!

Nuk e ka lënë pa e përmendur edhe bashkëpunimet e tij me këngëtaren e njohur serbe, Cecën. Me gjasë përveç se i ka organizuar asaj koncerte, ata kanë qenë edhe në lidhje pasi përgjigja e tij ka qenë e çuditshme duke mos e mohuar kategorikisht një gjë të tillë. Ai thuhet se kishte pasur edhe lidhje dashurie me të. Mirëpo ai i ka organizuar asaj koncerte dhe gjëra të tilla.