Dhitë Që Po Sfidojnë Gravitetin, Ja Si Lëshohen Nga Një Shkëmb I Pjerrët Dhe Aty..(VIDEO)

Një grup dhish kanë mahnitur personat prezent përmes mënyrës së lëshimit në një shkëmb të pjerrët.

Madje, kafshët shtëpiake kanë lënë po aq përshtypje sa që janë incizuar e më pas kanë marrë vëmendje nga mediet ndërkombëtare, njofton lajmi.net. Tabloidi britanez ‘Daily Mail’ ka publikuar pamje të tyre, duke treguar se si grupi i dhive sfidon gravitetin, duke u lëshuar nga lart-poshtë pa e pasur problem pjerrtësinë. Ndiqeni videon e mëposhtme për ta parë këtë moment të pazakontë.