Doktoret japin urdhër: Këta persona duhet të konsumojnë menjëherë qershi, trajtoni këto probleme

Qershitë nuk janë vetëm një nga frutat më të shëndetshme, por gjithashtu renditen si një nga ushqime mbrojtëse në përgjithësi. Një filxhan, ose rreth 21 qershi, përmban më pak se 100 kalori dhe 15% të vitaminës C të përditshme. Por këtu janë shtatë arsye të tjera pse ky frut është një yndyrë ushqyese dhe mënyra më e lehtë për të ngrënë më shumë qershi gjatë gjithë vitit.

Cherries are not only one of the healthiest fruits, but also rank as one of the protective foods in general. One cup, or about 21 cherries, contains less than 100 calories and 15% of daily vitamin C. But here are seven other reasons why this fruit is a nutritious fat and the easiest way to eat more cherries all year round.