Djali I Cecës Thot Se “Kosova është….”

Velljko Raznatoviq, djali i këngëtares së famshme serbe, Svetlana Raznatovic, e njohur në masë si “Ceca”, ka përdorur sharje dhe ofendime të rënda ndaj Vladimir Kostiqit, kryetar i Akademisë Serbe të Shkencave dhe Arteve, pasi ky i fundit tha Kosova nuk i përket Serbisë.

“Kosova nuk është e jona dhe sa më shpejt që dikush ta thotë këtë, aq më mirë do të jemi”, tha dikur Kostiq, dhe së fundmi në një emision konfirmoi dhe argumentoi pozicionin e tij.Kjo ishte arsyeja pse Veljko Raznatoviq i dha vetes të drejtën të drejtonte fye.rje nga më të eg.rat në kurriz të akademikut.

“P** i verbër… Vladimir, me respektin e duhur, thith k**, p****** i qelbur”, shkruajti Raznatoviq në një ‘story’ të tij në Instagram me një foto të Vladimir Kostiqit nga intervista ku ai dha deklaratën e fortë.Kostiq reagoi ndaj deklaratës së peshkopit Grigorije, një ditë më parë, për Newsmax Adria, i cili tha se “Kosova është e jona”. Ai tha se “Kosova s’është e jona”, dhe sipas tij, sa më shpejt që thuhet hapur kjo nga ana e Serbisë, aq më mirë do të jetë.