Shefqet Krasniqi jep përgjigjen epike kur pyetet për mbramje të maturës

Edhe këtë vit mijëra nxënës po i përfundojnë studimet, semi maturantë dhe maturantë.

Si çdo herë tjetër organizimi i festës së maturës nuk mungon në asnjë gjimnaz.

Por, në lidhje me pjesëmarrjen në këtë natë, së fundi i është përgjigjur Hoxhë Shefqet Krasniqi, klerik mysliman dhe dijetar islamik kosovar.

Ai tha se është “haram”, dhe se nuk duhet marr pjesë sepse nuk përfiton asgjë.