Ndodh edhe kjo! 27 vjeçari nga Vushtrria doli për tu shëtitur, gjen gruan e tij afër motelit me dashnor

Një rr ahje mes disa personave ka ndodhur sot, në afër të një moteli, në fshatin Dobërllukë të Vushtrrisë, motivi i së cilës d yshohet të jetë një lidhje dashurie, raporton Gazeta Sinjali.

N gatërresa v erbale mes tre të rinjve përfundoi me k onflikt f izik, ku si p asojë njëri prej tyre e p ësoi k eq.

Burimet e Sinjalit thonë se një person e ka s ulmuar një tjetër, duke e a kuzuar se ka qenë në lidhje dashurie me bashkëshorten e tij.

Ngjarja ndodhi pasi i d yshuari e gjeti gruan e tij afërsi te motelit bashkë me këtë person.

Kjo e r evoltoi të d yshuarin dhe si pasojë bashkë me shokun e tij e s ulmoi v iktimën duke i sh kaktuar l ëndime t rupore, derisa intervenoi P olicia.