Mërgimtarët Ankohen Për Shoferët E Autobusëve: Po Na Lëshojnë Këngë Gurbeti, Po Na Mërzisin Shumë Gjatë Kthimit

Ndryshe, një numër i madh i mërgimtarëve kohëve të fundit janë duke e sh frytëzuar transportin rrugor me autobusë, pasi biletat janë më të lira.

Poashtu njëri nga ta ka shkruar, se shoferët po u lëshojnë edhe muzikë p atriotike. Mërgimtarëve s’po u pëlqen as kjo.Sipas tyre, shoferët gjatë kthimit nëpër vendet ku jetojnë dhe punojnë, po u lëshojnë këngë gurbeti.