Albin Kurti: ”Popat e Deçanit nuk po dojnë me fol me mua”

“Popat e Deçanit, janë takuar me të gjithë kryeministrat para meje, me mua s’po duanë”

Kasim Jakupi: Te lumte, patriot i vertet, e shume qarte i shtjellon pa komplekse e dredhina ndaj askujte…!!!

Dulla Ibishi: Respekt o luani i shqiptaris edhe voten qe ta kem dhan e ki hallall e kem me te votu sikurse rugoven qe e kemi votu derisa u dek je legjent e gjall

Selim Nuradini: Respekt për z Albini Kurtin kryminister i Kosoves dhe 7 vjet tjera. Krejt Europa dhe SHBA Jan me Juve

Fadil Beshiri: Kundershtart i kemi në shtëpi qfar propagandash bajn ata armiqt skan nevoj të kundershtojn

Te lumt Kryministëri Albin Kurti :

lider, patriot i ndershëm, Trim ,Vizjonaë më vlera intelektuale njerëzore më vetëdije të lartë kombëtare 🇽🇰🇦🇱