Go det Edi Rama // Shqiptarët për president të Kosovës e Shqipërisë do të votonin Hashim Thaçin

Godet kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, në lidhje me pyetjen e gazetares se cilin do ta votonin Shqiptarët nëse do të kemi president të përbashkët Kosova dhe Shqipëria.

Me tej shton se Hashim Thaçi do të ishte një president i shkëlqyer për Shqipërinë dhe për Kosovën, dhe do ta kishin votuar me bindje e me kënaqësi të madhe, por fat ƙeqȇsȋshʈ ai nuk është i pranishëm për momentin në jetën e bashkësisë Shqiptare si një qytetar i lir ku ƙundȇɾ tij po zhvillohet një proces mos më bëni ta them se çfar procesi është.