U rrit me ujq, 72 vjeçari dëshiron të kthehet në male pas një jete plot zhgënjim

Spanjolli 72 vjeç, i cili u rrit nga ujqërit në një shpellë për 12 vjet, dëshiron që të kthehet në male pas një jete të vështirë e të mbushur me zhgënjim midis njerëzve.
Një njeri i rritur nga ujqërit për 12 vjet thotë se jeta e tij në shoqërinë njerëzore ishte një dështim dhe ai dëshiron të jetojë përsëri midis kafshëve.Marcos Rodríguez Pantoja bllokua në malin Sierra Morena të Spanjës, kur ishte shtatë vjeç.

Ai u gjet si një vrapues 19-vjeçar, rreth gjysmë të zhveshur dhe i zhveshur, i aftë vetëm për të komunikuar.

Por, tani ai është 72-vjeçar dhe jeton në një shtëpi të vogël dhe të ftohtë në Rante, Galicia, me vetëm një pension të vogël -pas një jete të ashpër mes njerëzve.