Kryetar i Komunës në Francë, vendos plisin për kurorëzim të një qytetari shqiptar (FOTO)

Kryetar i Komunës Oinville-sur-Montcient në Francë me plis në kokë, për nderë të kurorëzimit të Behar Pirevës me prejardhje nga Kamenica.
Behari është nipi i njërit ndër themeluesit të UÇK-së në Z.O.K, komandant Xhaxhi.

Fotot dhe videot i ka dërguar një familjar që ishte prezent./TvKamenica