“Xhamadani vija, vija ” e kënduar nga ky gjerman, është thjesht Wow

Elvis Naçi udhëtoi drejt fshatit Dobratin të Kosovës.
Aty banon familja Ademi. Ardhja e Elvisit kishte një qëllim. Inagurimin e banesës se te, të premtuar afër festave të nëntorit, shkruan AlbanienShow

Në një atmosferë të gëzueshme familja u fut në banesën e re. Isufi, kryefamiljari kishte më shumë shpresë sesa buxhet për ta ndërtuar atë.
Gjermani me plis, i dhuroi çelsat familjes Ademi dhe me pas e këndoi edhe këngën që e di çdo shqiptar,” Xhamadani vija, vija”.

Shiheni videon më poshtë./AlbanienShow