Milaim Zeka: O kuku, kuku per mu, po per shume e mutin kemi luf.tu!!!

Shkruan dhe publikon një video Milaim Zeka:

A e dini nje gje: Kur po degjoje disa duke fole per veterane, per deshmor, per heronje, po me duket po i degjoje nga varret se si te renet per liri, po na thone: O kuku, kuku per mu, po per shume e mutin kemi luf.tu!!!

VIDEO