EKSKLUZIVE/ Sali Berisha shpalos fakte per “shokun” e tij Vuçiq, tregon pse u tmerrua ai ne takim me Kurtin ne Bruksel

Sali Berisha tregon se pse u tme rrua Vuciq në takim me Kurtin në Bruksel.Ish-kryeministri Sali Berisha përmes një post,imi ne rrjetet sociale ka komentuar takimin e fundit në Bruksel mes Albin Kurtit dhe preside,ntit serb, Aleksandër Vuçiç.Ky i fundit e konsi,deroi si të tme rrshëm takimin me kryeministrin e Kosovës.

Ndërkohë Berisha ka renditur arsyet se përse Vuçiç e konsideroi si të tme rrshëm takimin e fundit.Sipas ish-kryeministrit, Albin Kurti ndër të tjera i ka kërk,uar të njohë gh, enocj,idin serb.

“Ajo qe e tme rroi me shume se çdo gjë tjetër Aleksandër Vuçiç dhe e bëri të tme rrshëm për të takimin me kryeministrin Kurti kur ky i fundit i dorëzoi dokumen,te dhe i kërkoi të njohë tre aktet e gh, enocj,idit ciklik serb ndaj shqiptarëve në Kosovë, është fakti se vet ai është pjesëma,rrës në g, enocj,idin e fundit serb ndaj boshnjakëve myslimanë dhe shqiptarëve,” shprehet ndër të tjera Berisha.