Ja një mundësi e mrekullueshme si t’i largoni gërvishtjet nga makina juaj (Video)

Nëse ju përzni një makinë të re ose të përdorur, zbulimi i një rënie të re, të gërvishtjes ose të shenjës së gërvishtjes mund t’ju dërgojë në një spirale frustrimi. Ndërkohë që ka shumë mënyra të DIY për t’u marrë me ankesat, gërvishtjet dhe shenjat e gërvishtjeve janë më të komplikuara, sepse mund të vështrosh punën e bojës së makinës suaj edhe më keq. Por ka një mashtrim të lehtë për t’i hequr ato me një shirit të argjilës.

Përdor pastë dhëmbësh për të hequr gërvishtjet dhe gërvishtjet
Vetëm kap një leckë të lagur, të butë dhe një shpëlarje të pastës së dhëmbëve dhe mund të fshini gërvishtjet dhe gërvishtjet në makinën tuaj pa shumë punë të përfshirë. Ky mashtrim funksionon më mirë nëse gërvishtjet dhe / ose shenjat e gërvishtjeve nuk kanë depërtuar plotësisht në pallumin e qartë të bojës së automjetit tuaj. Nëse mund të kapni një gërvishtje me thuprën tuaj, mund të jetë shumë e madhe për të ngjyrosur me pastë dhëmbësh.