Gruaja lë derën e ballkonit hapur për fresk gjatë natëѕ, kur zgjohet në mengjeѕ nuk u beson syve çfarë ѕheh

Mund të cilësohet si një su.rprizë e kësaj vape. Një ngjarje e çuditshme ka ndodhur në Palermo, Itali.Një 27-vjeçare gjeti në mëngjes në krevatin e saj komshiun, i cili i kishte hyrë nga ballkoni në shtëpi.

Pol icia ka thënë se sipas deklaratës së saj, ajo e kishte lënë hapur derën e ballkonit për t’u freskuar.

Kur u zgjua në mëngjes, 27-vjeçarja gjeti në shtratin e saj komshiun e saj i cili po i prekte trupin.

Ajo tentoi ta largonte dhe më pas nisi të ul ërinte. 36-vjeçari u arr estuar ndërsa ajo ndihet ende e sho kuar nga ngjarja.