Buzhala: S’mund Ti Largoni Vjosen E Albinin, Kot E Keni Sepse I Do Populli

Presidentja Vjosa Osmani dhe Kryeministri Albin Kurti po suImohen në kor nga shoqëria civile, duke u klasofikuar si mashtrues dhe fitues te vitave me atë strategji

Mosni se e keni tepër gabim. Opizota e di këtë dhe ka marrë mësime, për atë po heshtë. Nuk mund tê mashtrohen mbi 50 për qind e popullit në epokên digjitale.