7 Vëllezërit Geci, ndërrojnë mbiemrin e tyre, arsyeja do të iu habisë

Me 3 prill të vitit 2016-të, Ish deputeti Gani Geci, kishte deklaruar në emër të familjes Geci se do ta ndërroj mbiemrin për shkak të deklaratave të fundit kundër Sabit Geci se ai kishte vrarë Ahmet Krasniqin dhe Enver Malokun, shkruan Gazeta NewBorn.

Më shumë se dy vite pas Geci ka marr vendim edhe zyrtartisht për ta ndërruar mbiemrin nga Geci në Bajraktari, transmeton Gazeta NewBorn.

Kjo është deklarata e Gani Gecit në Facebook, 3 prill 2016

PËR SHKAK TE POSHTERSIVE TE SABIT GECIT VLLEZRIT GECI DO TË MENDOJMË TA KTHEJMË MBIEMRIN E VJETER BAJRAKTARI .

Të nderuar qytetarë për shkakë te poshtërsive që i ka ba Sabit Geci gjate luftës dhe pas luftës ne vllezrit Geci kemi menduar qe ta rikthejmë mbiemrin e vjetër të Kabilës sonë nga Geci ne Bajraktari .
Arsya është se shumë kushë po e ngatrron Sabit Gecin me Vllezrit Geci .
Sa për Sqarim ne jemi 7 vllezër
1.)Halil Geci
2.)Fadil Geci
3.)Haxhi Geci
4.)Gani Geci
5.) Nebih Geci
6.)Nehat Geci
7.)Esat Geci
Ju lutem qytetar te ndeuar te keni Mirkuptim.

Deklarata e Gecit 20 dhjetor 2016

Të nderuar qytetarë,
për hir të së vërtetës unë nga sot do ta ndërroj mbiemrin nga Geci në mbiemrin e vjetër të familjes time që gjyshi im Halil Bajraktari e mbante me krenari.
Arsyea e ndrrimit te mbiemrit ështe ngatrresa ime me Sabit Gecin

Sabit Geci ështe ish anëtar i Shtabit të Hashim Thaçit i cili ose me pagesë të vëllezërve Thaçi ose me urdhër të Hashim Thaçit ka arrestuar, ka maltretuar ose edhe ka vrarë Shqiptarë, anëtarë të LDK-së i mbetet Gjykatës Speciale ti vërtetoj këto.
Llaushë.
Me respekt,
GANI BAJRAKTARI