Studenti Shqiptar: Atdhe është ai vend që të siguron dhe përmbush nevojat e jetës, jo shkaqet e …!

Në fluksin e ikjes së të rinjëve nga Maqedonia e Veriut, së fundmi edhe një student i dalluar që ka përfunduar shkencat politike në UT duke shënuar një postim të tmershëm për vendin e tij përcjellë Top24.

“Atdhe është ai vend që të siguron dhe përmbush nevojat e jetës, jo shkaqet e . Përkatësia është një gënjeshtër e shpikur nga politikanët dhe pushtetarët, me qëllim që të vdesim në mbrojtje të interesave të tyre.” shkruan studenti Valon Elmazi.

Ndryshe numri i të rinjëve që masivisht braktisin vendin gjithnjë e më shumë ritet jo për faktin e “gurbetiti” por për jetë më të mirë.

“Atdhe është ai vend që të siguron dhe përmbush nevojat e jetës, jo shkaqet e v. Përkatësia është një gënjeshtër e shpikur nga politikanët dhe pushtetarët, me qëllim që të vdesim në mbrojtje të interesave të tyre.” shkruan studenti Valon Elmazi.
Ndryshe numri i të rinjëve që masivisht braktisin vendin gjithnjë e më shumë ritet jo për faktin e “gurbetiti” por për jetë më të mirë.

Valon Elmazi shkruan në facebook
Do ta tradhëtoj atdheun
Është marrëzi të mbrosh një vend, që nuk të siguron një shtëpi dhe kafshatën e përditshme.
Është e dhimbshme ti lëshë më të dashurit e tu e të marësh rrugët e botës për atë që vendi ynë s’na jep dotë.
Atdhe është ai vend që të siguron dhe përmbush nevojat e jetës, jo shkaqet e .
Përkatësia është një gënjeshtër e shpikur nga politikanët dhe pushtetarët, me qëllim që të vdesim në mbrojtje të interesave të tyre.
Nuk besoj në idenë e për hir të atdheut.
Atdheu nuk humb asnjëherë, ne humbasim gjithmonë.